Bursa’da, Uludağ Dağcılık Kulübü üyeleri, 3 yıl boyunca yurtiçi ve yurtdışında yaptıkları tırmanışları fotoğraflayıp sergiledi.

‘Dağcının objektifinden’ adlı sergi Bursalılarla buluştu. Uludağ Dağcılık Kulübü üyelerinin zirve fotoğraflarının bulunduğu sergi Ördekli Kültür Merkezi’nde açıldı. Sergi açılışına Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile çok sayıda davetli katıldı. Uludağ Dağcılık Kulübü (ULUDAK) Başkanı İsmet Şentürk, sergide Bursa Dağcılık Kulübü üyelerinin 3 yıllık bir çalışması olduğunu belirterek, “Uludağ Dağcılık Kulübü olarak yapmakta olduğumuz çalışmalardan seçmelerle Bursalı hemşerilerimize dağlardan görüntüler getirdik. Görüntülerimiz ciddi emek gerektiriyor. Bu çalışma 3 yıllık yapılan çalışmalardan seçmeler bulunuyor” dedi.

Sürekli faaliyet yapan bir kulüp olduğunu ifade eden Şentürk, “Bu devam ediyor zaten. Yaptığımız bu çalışmaları, güzellikleri sürekli paylaşmayı düşünüyoruz. Sergimizde 50 fotoğraf bulunuyor. Fotoğraflarda yurt dışından, yurt içinden ve çoğunluğu Uludağ’dan olan fotoğraflar bulunuyor. Sergimiz bir hafta boyunca açık kalacak” dedi.

50 fotoğrafın yer aldığı "Dağcının objektifi"nden sergisi 13-20 Aralık tarihleri arasında açık kalacak.