TRT1'in sevilen dizilerinden olan Diriliş Ertuğrul her hafta izlenmeye ve takip edilmeye devam ediyor. Osmanlı'nın kuruluşu öncesini anlatan Diriliş Ertuğrul dizi oyuncuları arasında başrollerde Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşener, Hülya Darcan, Esra Bilgiç, Didem Balçın, Hande Subaşı, Uğur Güneş gibi bir çok oyuncu yer almakta. 
2.sezonuna merhaba diyen Diriliş Ertuğrul dizisinde yeni oyuncular görmeye devam ediyoruz. Sevilen diziye yeni katılan karakterlerden bir tanesi de Moğollar’dan Noyan karakterini canlandıran Barış Bağcı oldu.
Moğol ordularının başında olan Noyan acımasız ve vahşi bir savaşçıdır. Carmagon Noyan (Barış Bağcı) Moğollar’ın Anadolu’ya gönderdiği birliğin başındaki komutandır. Ertuğrul Bey’i ve Kayı Obası’nı Moğollar’ın karşısında büyük bir tehlike olarak görmektedir.

Tarihte Noyan Hakan olacak çocuk anlamlarına da gelmektedir. Yanındaki Şamanı ile ilginç sahneler çekilen Diriliş Ertuğrul her geçen bölüm izleyicilerini çektiği sahnelerle şaşırtmaya devam ediyor.
İzleyici tarafından merak edilen konu ise Diriliş Ertuğrul dizisindeki Noyan karakteri kimdir ve ne zaman ölecek konusudur
 
İlimizin tanınmış simalarından ayakkabıcı Eyüp Bağcı’nın sanatçı oğlu Barış Bağcı kimdir? Kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı?

BARIŞ BAĞCI KİMDİR? 
Diriliş Etuğrul dizisinde Noyan karakterini canlandıran Barış Bağcı 27 Mayıs 1975 yılında Karaman’da doğmuştur. Konya Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünü bitirerek lisans eğitimini tamamladı. 1997 yılında Trabzon Devlet Tiyatrosunda oyunculuk görevine başladı. Yakışıklı oyuncu Barış Bağcı Trabzon Devlet Tiyatrosunda 3 yıl çalıştıktan sonra 2010 yılı itibari ile tayin neticesinde İstanbul Devlet Tiyatrosuna geçti.
Daha sonra Bağcı, 2011 yılında Muazzez Tahsin Berkand’ın Küçük Hanımefendi adlı romanından televizyon dizisine uyarlanan Küçük Hanımefendi adlı dizi de rol aldı. Barış Bağcı’nın boyu 170 cm’dir. Barış Bağcı, Rezzan Tanyel’in 2012 yılında yönetmenliğini ve yapımcılığını yaptığı Pazarları Hiç Sevmem adlı sinema filminde Ali karakterini canlandırdı. Serdar Akar’ın yönetmenliğini yaptığı Kara Kutu adlı dizide ise Katip karakterini canlandırdı. Barış Bağcı birçok tiyatro oyunlarında rol aldı. Barış Bağcı şimdi ise Diriliş Ertuğrul dizisinde Carmagon Noyan karakterini canlandırmaktadır.
Barış Bağcı’nın Oynadığı Diziler: 
Kara Kutu – Katip Gümüş – Emir
Kırık Kanatlar – Halim
Yaprak Dökümü – Ali Sarper
Küçük Hanımefendi – Ömer
Diriliş Ertuğrul – Carmagon Noyan

Barış Bağcı’nın Oynadığı Filmler: 
Nefes: Vatan Sağolsun
Pars: Kiraz Operasyonu
Kaybedenler Kulübü
Pazarları Hiç Sevmem


İşte Diriliş’in Efsane Sahnelerinden Şaman ve Noyan Dövüşme Handaki Kavga Sahnesi