O Alemlere Rahmet, Alemler O’na Hasret..
Yâ Rasûlallah, eğer Sen, gelmeseydin âleme,Güller açmaz, bülbül ötmez, mechûl esmâ Âdem’e Varlığın mânâsı kalmaz, garkolurda mâteme!

Teşrifinle müşerref eyle şu garibi,Her açan gülde seni gören muzdaribi.Ey ümmetinin eşsiz şefaat sahibi,Gel sevindir,bak Yakub’a döndü gözlerim..

O En İyi Babaydı,O En İyiO En Vefalıydı,O En Takvalıydı,O En Mütevaziydi,O En Doğruydu,O En Adaletliydi,O En Masumdu,O En Dayanıklıydı,O En Zekiydi,O En Asaletliydi,O En Hatipti,O En Emniyetliydi,O En Teslimiyetliydi,O En Şefkatliydi,O En Cömertti,O Bir Beşerdi Lakin En Hayırlısıydı,O İlkti Ve Sondu,Sallallahu Aleyhi Ve Sellem Efendimiz..

Allahım bize peygamber efendimizin ahlakıyla yaşamak nasip et ki, peygamber efendimizin sevgisine layık olalım Aminn..

Bu dünyada sana hasret yaşıyoruz Ya Rasul Allah Bu dünyada göremedik nur yüzünü, olamadık yanında, savaşamadık ta şehid bile olamadık senin yolunda Bu aciz ümmetini ne olur sev Ya Rasul Allah..

Organizasyonumuz tarafından tertip edilecek olan “Kutlu Doğum Haftası” Programı 28 Nisan 2014 Pazartesi günü akşam saat 19.30 de Kâzımkarabekir kapalı spor salonunda ücretsiz olarak gerçekleşecektir. Mehmet ERARABACI ve Hafız Ali TELLAL’ın Kur-an Ziyafetiyle süslenecek olan gece de Sanatçı Cemal KURU ve Grup EZGİ konseri, Sema Gösterileri ve İlahiyatçı-Tarihçi Mahmut ZENGİN Hocaefendi’nin hoş sohbetiyle hafızalara kazınacak olan Programa tüm halkımız davetlidir. O’nu Anmaya değil ANLAMAYA davetlisiniz..