İlimize birçok ulusal oyunları getirerek Karaman’ın Sosyal ve Kültürel hayatına katkı sağlayan AS Organizasyon sahibi Abdullah Akkuş’un organize ettiği ve Nizam Tavukçuluk’un Ana Sponsoru olduğu oyun 27 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00’da Piri Reis Kültür Merkezinde seyircisi ile buluşacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Akkuş; “Bugüne kadar bir çok ulusal oyunu Karaman halkımız ile buluşturduk. Sıradaki oyunumuz 3. Sezondur seyirci rekorları kıran “KAÇ BABA KAÇ” adlı tiyatro oyunu olacak. Bu oyunun şehrimize gelmesinde maddi manevi desteği olan Nizam Tavukçuluk, Özel Karaman Hastanesi, Karaman Gündem Gazetesi, PNR Mimarlık ve New Karaman Otel’e teşekkür ediyorum. Oyunumuzun biletleri Karaman Gündem Gazetesinde satışa sunuldu” dedi.

“YAKINDA BÜYÜK BİR SÜRPRİZİMİZ VAR”

Yakında Karaman halkına büyük bir sürpriz yapacağını belirten Akkuş; “Ülkece en çok bilinen ve televizyonlarda reyting rekorları kıran sahne sanatlarından birini Karaman Gündem Gazetesi ile birlikte Karaman Seyircisi ile buluşturacağız. Bu konuda taşın altına elini koyan Karaman Gündem Gazetesi ailesine teşekkür ederim” dedi.

Rezervasyon: 0533 953 70 13

Bilet Satış Noktası: Külhan Mahallesi 2. İstasyon Caddesi Gümüşler İşhanı Zemin Kat No:1/K KARAMAN GÜNDEM GAZETESİ