Odunpazarı Belediyesi Tiyatro Topluğu tarafından sahnelenen “Yobaz” isimli tiyatro oyunu düzenlenen gala programı ile perdelerini açtı.

Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde düzenlenen gala programına Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ve çok sayıda sanatsever katıldı. Moliere’in "Tartuffe" adlı eserinden Metin Balay tarafından uyarlayan oyunun yönetmenliğini Hakkı Kuş üstlendi. "Yobaz", sanatseverle bir yandan kahkaha dolu dakikalar yaşatırken diğer yandan toplumun önemli bir sorununu sanatsal bir anlayışla yansıtıyor. Odunpazarı Belediyesi Tiyatro Topluluğu üyelerinin başarılı performanslarıyla adeta bir kahkaha tufanına dönüşen “Yobaz” oyununun, yeni dönemde Eskişehirli sanatseverlerin vazgeçilmezleri arasına gireceği belirtiliyor.

Büyük ilgi gören Yobaz’ın gala programında yaptığı konuşmada, Odunpazarı Belediyesi Tiyatro topluluğu üyelerini başarılı sahne performansları için kutlayan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Moliere’in "Tartuffe" adlı eserinden uyarlayan “Yobaz” isimli oyuna tüm Eskişehirlileri davet etti.