Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi ile Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sinema ve Tiyatro Öğrenci Topluluğu tarafından, 'Eyvah Dolandırıldık' adlı tiyatro oyunu sergilendi.
 
KMÜ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Konferans Salonunda KMÜ Sinema ve Tiyatro Öğrenci Topluluğu tarafından sergilenen ve öğrencileri iletişim yolu ile dolandırıcılığa karşı bilinçlendirmek için düzenlenen tiyatroyu çok sayıda öğrenci izledi. Günümüzde sık sık yaşanan telefon ile dolandırıcılığa dikkat çekmek amacı ile düzenlenen etkinlik ile izleyicilere polis ve savcının vatandaştan kesinlikle para istemeyeceği ve bu tip aramalara itibar edilmemesi gerektiği mesajı verildi.
 
Açılış konuşması için söz alan Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi Müdürü Sadettin Türkmen suç türlerinin gelişen teknoloji ile birlikte her geçen gün çeşitlendiğini ve bu etkinlikle günümüzde en sık yaşanan dolandırıcılık türü olan iletişim yolu ile dolandırıcılığa dikkat çekmeyi amaçladıklarını belirtti. Türkmen, bu tiyatroyu sahneleyen ve izleyen herkese teşekkür ederek sözlerine son verdi.
 
İzleyicilerin keyifli dakikalar geçirdiği etkinlik, Sadettin Türkmen’in KMÜ Sinema ve Tiyatro Öğrenci Topluluğu Başkanı Nurdagül Karaosmanoğlu’na hediye takdim etmesinin ardından sona erdi.