Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi’nin ortaklaşa açtığı takı kursu meyvelerini veriyor.
Karaman Gençlik Merkezi takı tasarım kursu eğitmeni Vahide Sezer önderliğinde kursiyerlerin yapmış olduğu “Geleceğe Yansıyanlar” takı sergisi, Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi’nin de katkılarıyla Belediye Taş Binası’nda halkla buluşuyor. 07 Ekim Çarşamba günü saat 12.00’deBelediye Taş Binası Sergi Salonu’nda sergilenecek olan çalışmalara katılımın yoğun olması bekleniyor.
Yapılan tüm çalışmaların bir emeğin ve alın terinin eseri olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Genç kursiyerlerimizin yaptıklarıböylesine güzel çalışmalarını yerinde görmek ve bizleri mutlu edecektir. Takı tasarım sergisi Gençlik Merkezimizin yaptığı güzel çalışmalardan bir tanesi. Gençlerimizin içinde olduğu tüm çalışmaları desteklemeye devam edeceğiz. Tüm Karaman halkını sergimize bekliyoruz” diye konuştu.