Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi tarafından ödüllü şiir yarışması düzenleneceği bildirildi.

Yenişehir Gençlik Merkezi tarafından bu sene, şiir yarışmasının ikincisi düzenlenecek. “Vatan sevgisi” konulu şiir yarışmasına katılanlar, şiirlerini 1 Kasım-20 Aralık 2014 tarihleri arasında teslim edebilecek. 15-30 yaş aralığındaki gençlerin katılabileceği yarışmada dereceye girenlere ödül verilecek. Yarışmanın sonuçları ise 26 Aralık 2014 tarihinde düzenlenecek olan Kültür ve Sanat Gecesinde açıklanacak. Yarışma ile ilgili bilgi veren Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli, “Gençlik merkezleri, gençlere yönelik faaliyet ve etkinlikler yapmak, gençlerin fikir ve düşüncelerine önem vererek, onların bilgi ve becerilerini keşfetmeyi amaçlar. Biz de gençlerin şiirsel yanlarını ön plana çıkarmak istedik” diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise katılımcıların vatan sevgisini dile getiren şiirler yazmasının ayrı bir anlam taşıyacağını belirterek, tüm gençleri yarışmaya katılmaya davet etti.