Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni'nin son gününde sahne alan ünlü pop sanatçısı Göksel, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Türk Dünyası Kültür Parkı’nda düzenlenen şölen, Geleneksel Çocuk Oyunları ile başladı.

Daha sonra şölende konuşma yapan Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı; “Bu sene ilkini düzenlediğimiz ve bugün son günü olan Türk Dünyası Kültür Şölenimizde bizleri yalnız bırakmayarak katılan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. İnşallah seneye daha farklı, daha güzel bir organizasyonla tekrar burada buluşacağız” dedi.

Program ünlü pop sanatçısı Göksel’in konseri ile sürdü. Ünlü şarkıcı söylediği birbirinden güzel şarkılarla izleyenleri hayran bıraktı. Konser sırasında Karaman CHP Milletvekili İsmail Atakan Ünver ve Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı tarafından Göksel’e çiçek ve plaket takdim edildi.

Çiçek ve plaket takdiminin ardından Milletvekili Ünver ve Başkan Kalaycı tarafından Türkçülüğün simgelerinden birisi olan demir dövme geleneği gerçekleştirildi. Program havai fişek gösterileri ile son buldu.

Programa Karaman CHP Milletvekili İsmail Atakan Ünver, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.