Karaman’da din görevlisi olarak görev yapan ilahi sanatçısı hemşerimiz Ali Kırış, ‘Hüzünlü Bayram’  adını verdiği ilk albümünün tanıtım programı Hollanda’nın Schiedam kentinde yapıldı.

Schiedam Merkez Camii salonunda gerçekleşen tanıtım toplantısına çok sayıda hemşerimiz katılarak Ali Kiriş’e destek oldular.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Hollanda’nın birçok şehrindeki programlarda sahne alan Ali Kiriş, CD tanıtım programına gelip, kendisine destek olan bütün hemşeri ve dostlara teşekkür etti.

Ali Kiriş’in piyasaya sürdüğü ‘Hüzünlü Bayram’ adlı cd’de, ‘Ya Muhammed’, ‘Beytullah’, ‘Ölüm Geliyor’, ‘Gül Medinem’, ‘Canım Annem’, ‘Mevlam Yaratmış Bizleri’ gibi eserlere yer vermiş.

Kılınçlar BV. tarafından desteklenen yeni albüm de Ali Kiriş, “Hollanda’da çıktığım programlarda sürekli bana destek olan Zekeriya Aslan ve Mehmet Aslan abilerime şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca albümün piyasaya çıkmasında bana destek olan ve güvenen Kılınçlar BV.’ye sonsuz teşekkürlerimiz sunuyorum.” dedi.

CD tanıtım toplantısında ilahi sanatçısı hemşerimiz Ali Kiriş bazı eserleri seslendirerek salonda bulunanlara duygulu anlar yaşattı. Programın devamında ise Karaman’ın yöresel yemeği Arabaşı ikramı yapıldı.

Öte yandan Ali Kiriş, bugün akşam (24. Aralık. Salı) Amsterdam RAI Salonun’da, Gözyaşı Geceleri ekibiyle sahne alacak.
Haber – Foto: Mehmet Ali Topcu
ROTTERDAM / HOLLANDA