Alenday Flamenko Müzik ve Dans Topluluğu’nun aşkı, hüznü ve sevinci içeren gösterisi Beylikdüzü halkına unutulmaz bir konser yaşattı. Katılımın oldukça yoğun olduğu gecede, sanatçılar performanslarıyla ayakta alkışlandı.

Beylikdüzü’nde her hafta sonu büyük bir kalabalığı ağırlayan Beylikdüzü Kültür Merkezi, bu defa hayatın içinden tüm duyguları bünyesinde barındıran İspanya’ya özgü Flamenko dansı ve müziğine

ev sahipliği yaptı. Gitar eşliğinde çalan parçalara alkışlarla ritim tutan izleyiciler, dansçıların çivili ayakkabılarla yaptıkları danslarını ize ilgiyle takip etti.

YOĞUN İSTEK ÜZERİNE İKİNCİ PERFORMANS YAPILDI

Acının, hüznün, sevincin ve aşkın anlatımını İspanyol müziği ezgileriyle ve danslarıyla alanında ustalaşmış İspanyol sanatçılar Chris Candela, Manuel Reina, Christobal Shances, Chris Lopez ve Türk Gitarist Alper Kargın performanslarıyla göz doldurdu. Dünyanın her yerinde gösteriler yapan Alenday Flamenko Müzik ve Dans Topluluğu, şovlarının bitiminin ardından seyircilerin yoğun isteği üzerine, selam vermelerinin ardından tekrar kısa bir performans sergilediler. Gösterinin yarattığı atmosferle izleyiciler sanatçıların performansını ayakta alkışladı.

“İSPANYA BEYLİKDÜZÜ’NE GELDİ”

Kültür merkezi içerisinde yoğun bir ilgiyle izlenen gösterinin ardından sahneye çıkan Beylikdüzü Belediyesi Başkan Danışmanı ve Kültür Sanat Koordinatörü Erhan Bayladı ise “Beylikdüzü İspanya’ya gidemedi ama İspanya buraya geldi” diyerek sanatçılara performanslarından ötürü çiçek takdiminde bulundu.