Karaman’ın eski Belediye Başkanı Ali Kantürk ve eşi Yaşar’ın kızı Sevim ile Sevgi-Yusuf Adalı’nın oğlu Yusuf için Grand Karaman Otel Sapphire Balo Salonunda düğün merasimi gerçekleştirildi.

Gerçekleşen düğün törenine, Karaman Valisi Fahri Meral, Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, AK Parti İl Başkanı Mehmet Er, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Atabay, AK Parti Karaman eski Milletvekili Mevlüt Akgün, Kantürk ve Adalı ailelerinin yakınları, sevenleri, akrabaları ve çok sayıda davetli katıldı.

Düğün merasimi genç çiftin dans müziğiyle başladı. Ardından davetliler ve çiçeği burnunda çift çalan oyun havaları ile doyasıya eğlendi. Mutlu günlerini tamamlayan çift, davetliler tarafından tebrik edildi. Hatıra fotoğrafları ile düğün sona erdi.

Gazetecilere açıklama yapan Ali Kantürk; " Böyle güzel bir günde bizleri yalnız bırakmayarak düğünümüze teşrif eden ve bizleri arayarak tebriklerini sunan tüm sevenlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Kızım Sevim'e ve damadım Yusuf'a Cenab-ı Allah'tan bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Rabbim yardımcıları olsun, sıkıntılardan ve acılardan uzat tutsun." dedi.

Karaman Gündem Ailesi olarak Yusuf ve Sevim çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.