Karaman Güzel Sanatlar Lisesinde düzenlenen konser programı, BİLSEM Müdürü Ayhan Zerman’ın açılış konuşması ile başladı. Zerman konuşmasında; “3 yıl önce minik yeteneklerimiz ile çıktığımız Bilim ve Sanat yolculuğuna onlarca proje, etkinlik ve programlarla devam etmekteyiz. Özel yetenekli çocuklarımızın yetenekleri doğrultusunda Eğitim aldıkları ve becerilerini en üst seviyeye çıkarmayı hedefledikleri BİLSEM kadrosuna ve tüm velilerimize, bu yolculukta bizleri yalnız bırakmayan ÜSTAD derneği yöneticilerine gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış konuşmasının ardından Karaman Bilim ve Sanat Merkezi Müzik alanı öğrencileri ve danışman öğretmen Nilay Uzunlar tarafından oluşan koronun seslendirdikleri eserler dinleyiciler tarafından büyük beğeni ile izlendi.

Koronun birbirinden güzel türkülerle dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattığı programda, söylenen türkülere zaman zaman ailelerin de eşlik etmesi ise görülmeye değerdi.

Yoğun katılımın olduğu konser programına; Karaman Valisi Fahri Meral’in eşi Hanımefendi Zehra Meral, Karaman İl Milli Eğitim Müdür Vekili Abdurrahman Kurt, çocukların aileleri ve okul öğrencileri katıldı.

Karaman Bilim ve Sanat Merkezi tarafından düzenlenen program, konserin düzenlenmesinde emeği geçenlere plaket verilmesiyle sona erdi.