KARAMAN’DA KUDÜS GECESİNE İLGİ BÜYÜKTÜ
Karaman’da Kudüs Platformu olarak tertip edilen Zeytin Dalından, Zeytin Dağına, Afrin'den Kudüs'e İstiklâl Mücadelesi konulu Kudüs Gecesi düzenlendi.
Program İmamı Azam Cami İmam Hatibi Mehmet Şimşek'in okduğu Kuranı Kerim tilavetinin ardından, ÖNDER Karaman Şube başkanı Kudüs Platformu adına yaptığı konuşma ile başladı.
Mirasımız Derneği Genel Başkanı Muhammet Demirci’nin konuşmacı olarak katıldığı Zeytin Dalından Zeytin Dağına Afrin'den Kudüs'e İstiklâl Mücadelesi gecesinde, sınır ötesinde terörist gruplara yönelik operasyonlar düzenleyen Mehmetçiğe dualar edildi.

ÖMER KARAOĞLU EZGİLERİ İLE BÜYÜLEDİ
Ezgi sanatçısı Ömer Karaoğlu’nun da katıldığı gecede birbirinden güzel ezgi ve ilahiler seslendirildi. Gecenin ardından konuklara Platform Komitesi tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi 15 Temmuz Konferans Salonunda düzenlenen geceye, Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Memur Sen Karaman İl Temsilcisi Yunus Özdemir, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kale, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.