Türkiye'nin dört bir yanından genç müzisyenler, performansların ardından jüri ve halk oylamasının sonunda ödüllerine kavuştu. Karaman’ı, düzenleme ve orkestrasyonunu Rıza Atçeke’nin yaptığı Neşet Ertaş’ın “Çiçekler Ekiliyor” adlı eseri ile İcra dalında Karaman Güzel Sanatlar Lisesi Temsil etti.
Jüride Özkan Uğur, Teoman, Nükhet Duru, İskender Paydaş, Tarkan Gözübüyük, Harun Tekin, Çağlan Tekil ve Murat Beşer gibi müzisyen ve gazeteci isimler Yer aldı.
Ataman Erkul ve Evrim Akın'ın sunumuyla gerçekleşen finalde, 30 ayrı liseden genç müzisyenler icra dalında yarıştı. 
İskender Paydaş tarafından öğretmenler onurlandırıldılar ve madalyalarını aldılar. Paydaş, öğrencileri teşvik eden ve onlara bu imkânı sağlayan öğretmenlerin hakkı ödenemeyeceği ifade etti
En İyi İcra, En İyi Beste, En İyi Enstrüman En İyi Kız Solist En İyi Erkek Solist, Basın Özel Ödülü, Basın Özel Ödülü (kişi) , Gençlik Dergileri Özel Ödülü, En İyi Orkestra Ödülü En İyi Sahne Şovu dallarında grup ve solistler ödül verildi. En iyi icra dalında Karaman Güzel Sanatlar Lisesi Jüri Özel Ödülüne değer bulundu.
Öğrenciler gün boyu Özkan Uğur, Nükhet Duru, İskender Paydaş ile sohbet etme imkanı buldular. Ayrıca solistler Nil Karaibrahimgil ile klip çekimi gerçekleştirdiler ve sahnede Nilüfer ile birlikte “Mor menekşe” şarkısını icra ettiler.  Karaman Güzel Sanatlar Lisesi, jüri üyeleri ve sanatçıların beğeni ve takdirlerini topladılar.