'Tuzla Grenene Hattı' adlı hikayesi Şaşma'ya Ödül Getirdi
Tuzla Sosyal Dayanışma ve Yardım Derneği tarafından  düzenlenen ve  'Tuzla' ve 'Türk Yunan Nüfus Mübadelesi' konulu hikaye yarışmasının sonuçları belli oldu. 
Yarışmada birinciliği 'Emigrants' isimli öyküsü  ile Hande İkbal elde ederken , ikinciliği 'Tuzla Grenene Hattı' adlı hikayesi ile Karaman'dan İbrahim Şaşma , üçüncülüğü ise 'Trampa' adlı hikaye ile Sümeyra İlkaz kazandı. Yarışmada dereceye girenlerin ödülleri 28 Ekim Pazartesi günü 19.30'da, Tuzla Adli Restoran'ta verilecek. Yarışmada birinci olan hikayenin yazarına bin 500, ikinci olan hikayenin yazarına bin, üçüncü olan hikayenin yazarına ise 750 lira ödül verilecek. Yarışma sonucunu değerlendiren Tuzla Sosyal Dayanışma ve Yardım Derneği Başkanı Nursen Temizel, yarışmaya katılan herkese teşekkür ederek, ''Ödül kazanan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Değerlendirmeye giren tüm hikayelere, dernek olarak çıkaracağımız kitapta yer vereceğiz.'' açıklamasını yaptı. 

Karamanlı Şairimiz İbrahim Şaşma yine aynı zamanda Ceyhan Şairler Ozanlar ve Yazarlar Derneği (ŞOYDER) tarafından düzenlenen Dadaloğlu konulu şiir yarışmasında da  ödüle layık görüldü.
Ceyhan  ŞOYDER Başkanı Ali Atar,   bu yıl dördüncüsünü düzenledikleri şiir yarışmasında amaçlarının Türk kültürünü ve halk edebiyatını yaşatmak olduğunu söyledi.

Yarışmada Dadaloğlu’na yazılan en güzel altı şaire ve şiirine ödül verildi.  Ödül alanlar ve isimleri Şöyle:  Dadaloğlu şiirleriyle,  İbrahim Özcanlı  (Aşık Postacı)- Adana,   İbrahim Şaşma- Karaman,  Kadir Kaya – Eskişehir, Mustafa Fındıklı ( Aşık Fındıklı)- Adana, Oruç Çakmak –Adana ve Mersin’den Süleyman Kaptan layık görüldüler.