22 Aralık 2012 Cumartesi günü saat 19.00’da Piri Reis Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konsere V Karaman Valisi Murat Koca ve eşi Hanımefendi Vildan Koca, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Şef Hasan Eylen yönetiminde gerçekleştirilen ve TRT saz sanatçılarının sahne aldığı konserde Karaman için özel olarak bestelenmiş eserler bestekârları tarafından seslendirildi. Ünlü bestekârlar Ferhat Sarumsak, Hüseyin Soysal, İlgün Soysev ve Yener Topaloğlu’nun da bestelerini seslendirdikleri konserde Ankara Karamanlılar Derneği Başkanı Veli Bozkır’ın yer aldığı Koro elamanları ve solistleri icra ettikleri farklı makamlardaki eserlerle davetlilere eşsiz bir müzik ziyafeti sundular.

Konserin ardından Vali Murat Koca Şef Hasan Eylen’e çiçek vererek gerçekleştirdikleri bu güzel konser için teşekkür etti ve Ankara Karamanlılar Derneği Türk Sanat Müziği Korosunu her zaman Karaman’da ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.