Kent Konseyi Kadın Meclisi Öğrenci Destek Çalışma Grubu ihtiyaç sahibi öğrencilere 24 Aralık Perşembe günü Kale Sosyal Tesislerinde bir kermes düzenledi. Kermes programında, gönüllü hanımların kermes için hazırladıkları kahvaltı menüsü ücret karşılığında konuklara ikram edildi. Elde edilen gelirlerin ihtiyaç sahibi öğrencilere verileceği bildirildi.
Programa katılan Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, ihtiyaç sahibi öğrenciler için bu tür faaliyetlerin artarak devam edeceğini söyledi.
      
"Temiz Karaman Sağlıklı Nesiller" Eğitimleri Sürüyor

Diğer yandan, Kent Konseyi'nin yürütmüş olduğu "Temiz Karaman, Sağlıklı Nesiller Projesi" devam ediyor. Okullarda düzenlenen programlarda, öğrencilere kentin temizliği konusunda bilgiler veriliyor.
Proje kapsamında bu hafta, Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu, İbrahim Bey Ortaokulu, Gazi Mustafa Kemal İlkokulu, Atatürk İlkokulu, Kemal Reis Ortaokulu, Anafartalar Ortaokulu, Larende Anadolu Lisesi ve Mevlana Ortaokulu’nda eğitim seminerleri verildi. Öğrencilerin dikkatle izlediği sunumlarda toplu yaşam alanlarında, okullarda, işyerlerinde, kurum ve kuruluşlarda uyulması gereken temizlik kuralları ve şehrin temiz tutulması için yapılması gerekenler anlatıldı.