KMÜ Genç Araştırmacılar Öğrenci Topluluğu tarafından gerçekleştirilen etkinliğin sunuculuğunu Şaşkın Mali lakaplı KMÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Mehmet Ali Horozoğlu yaparken Topluluk Başkanı Eren Ertem, radyo programcısı Ayışığı Ebru, müzisyen ve yapımcı Ramazan Kolukısa, müzik öğretmeni Aybüke Durak ve şair Ehed Aymaz da performanslarını sergilediler.

KMÜ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte şair ve sunucu, aynı zamanda bir kanalda haber muhabiri sorumlusu olan Ayışığı Ebru lakaplı Ebru Şişe, şiirlerini okudu. Şiir kitabının çok yakında yayınlanacağını söyleyen ve aşk şiirlerine ağırlık verdiğini ifade eden Ayışığı Ebru, yakında bir yemek programıyla ekranlarda olacağını söyledi. Mart ayında seyirci ile buluşacak olan ‘Gelecek’ isimli sinema filminde de psikopat bir ressamı oynayacağını belirten Ebru Şişe “Madde bağımlıları ve eşcinsellerin yaşadığı sorunları konu alan bu filmdeki sahnelerden ibret alınması gerekiyor.” dedi. 

Programda Şair Ehed Aymaz da Ayışığı Ebru’nun şiirlerinde onunla düet yaptı. Aymaz, aynı zamanda kendi şiirlerini öğrencilerle paylaştı.

Öğrenciler Müzikle Ayağa Kalktı 

Programda sahne alan bir diğer isim ise özel bir okulda müzik öğretmenliği yapan Aybüke Durak ile müzisyen ve prodüktör Ramazan Kolukısa oldu. Durak, orkestra eşliğinde ‘Böyle Ayrılık Olmaz’, ‘Başın Öne Eğilmesin’ gibi sevilen parçaları seslendirirken Kolukısa ‘Kesik Çayır’, ‘Hayatı Tesbih Yapmışım’ gibi hareketli parçalar ile öğrencileri coşturdu.

Etkinlik sonunda öğrenciler arasında ses yarışması yapılması renkli dakikalara neden oldu.