Kurban Bayramı kutlama programı, 04 Ekim 2014 Cumartesi günü saat 14.00 da Polisevinde düzenlenen bayramlaşma programı ile başladı. Bayramlaşmaya Vali Murat KOCA, Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Garnizon Komutanı V. Per. Alb. Yurdakul Kazım Türkmen, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Cumhuriyet Başsavcısı V. Bahri Bayazıdoğlu, , KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri GÖKMEN, Vali Yardımcısı Sezer Işıktaş,  daire müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, protokol üyeleri, emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Vali Koca, Polisevinde düzenlenen bayramlaşmanın ardından İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek askerlerin bayramını kutladı. Belediye İtfaiye teşkilatının ziyaretinin ardından bayramlaşma ziyaretleri, Hanımefendi Vildan Koca’nın da katılımıyla daha sonra Karaman Sevgi Evleri ve Huzurevinde devam etti. Sevgi evlerinde kalan çocuklarla bir araya gelen Vali Koca ve Hanımefendi Vildan Koca, çocuklarla tek tek ilgilenerek onlarla bir süre sohbet etti. Çocuklara çeşitli hediyeler veren Vali Koca, Hanımefendi Vildan Koca ve protokol üyeleri ile birlikte daha sonra Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti. Vali Koca, ziyarette Huzurevi sakinlerinin bayramlarını kutlayarak onlarla yakından ilgilendi ve bir süre onlarla sohbet betti.

Kurban Bayramı ziyaretleri, Vali Murat Koca, Hanımefendi Vildan Koca, Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın Karaman Devlet Hastanesini ziyaret ederek hastalara bayram ziyareti ve geçmiş olsun dileklerinde bulunmasıyla sona erdi.