Düzenlenen kermese öğretmenler, öğrenciler ve hayırsever vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Kermese İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt, maarif müfettişleri başkanı Mehdi Sezer, başkan yardımcısı Tahsin Ünal, şube müdürleri Haşim Tunca, Hasan Topal, Eğitim Bir Sen şube yönetimi, Genç Memur -sen yönetimi, okul müdürleri ve öğretmenler de katıldı.

İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Abdurrahman Kurt :’’Öğrencilerimizin  böyle anlamlı ve güzel bir etkinliği gerçekleştiği, ayrıca çevrelerinde yaşanan sıkıntılara kayıtsız kalmayarak yetim kardeşlerine sahip çıkma erdemliliğini gösterdikleri için oldukça mutlu oldum. Bu kermesin düzenlenmesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Kermesinizin hayırlara vesile olmasını diliyorum’’ dedi.

Okul müdürü Recep Gedikli ise: ’’Kermesten elde edilecek gelir ile ülkemiz başta olmak üzere dünyanın değişik coğrafyalarında değişik sebeplerden dolayı yetim kalan, sevgiye, korunmaya, ilgiye muhtaç olan kardeşlerimizden bir kaçına sponsor olmayı düşünüyoruz. Şu soğukta üşüyen elleri ve yürekleri ısıtmada bizlerin de küçük bir katkısı olsun istedik. Sosyal sorumluluk alanında  lisemiz üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışmaktadır. Bu doğrultuda yetişen güzel yürekli  ve vicdan sahibi gençlerimizi ve öğretmenlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Kermesimize katılan kıymetli misafirlerimize de çok teşekkür  ediyorum.’’ dedi.