Ana Sınıfı Öğretmen ve Öğrencilerinin hazırladığı İngilizce Özel Gecesi’nde velilerle öğrenciler Piri Reis Konferans Salonu’nda biraraya geldi.

İngilizce Gecesinde 5 ve 6 yaş öğrencileri birbirinden güzel performanslar göstererek izleyenleri kendine hayran bıraktı. Gecede öğrencilerimiz korolar, şarkılar, skeçler, özel danslar ve gösterilerle yeni yeni öğrendikleri İngilizcelerini herkese gösterdiler. Karaman’da İngilizce Eğitiminde ilkleri başlatma özelliğiyle bilinen ve yaptığı çalışmalarla şehre yön veren Özel Gevher Hatun Koleji Yabancı Dil Öğretimine Okul Öncesinde başlamanın ne kadar önemli olduğunu 5 ve 6 yaş öğrencilerinin bu gecede gösterdikleri performanslarla bir kez daha ispatlamış oldu. Gecede Okul İngilizce Zümre Başkanı Mustafa Mekan Okul Öncesi Dil Eğitiminin ne kadar gerekli ve önemli olduğu üzerine bilgilendirmeler yaparak, bu yaşların dili öğrenebilmek için aslında en kritik dönem olduğunu ve en kolay öğrenmenin bu yaşlarda gerçekleştiğini vurguladı. Özel Gevher Hatun Koleji olarak İngilizce öğretiminde özel bir program dahilinde öğrencilerimize şarkı, drama, oyun ve diğer etkili dil öğretimi teknikleri ile bu süreci bir ders gibi değil doğal yöntemlerle öğretmeye özen gösterildiğinin altını çizdi.

Gecede öğrenci velileri bir yandan çocuklarının ilk sahne heyecanlarına tanıklık ederken diğer yandan da çocuklarıyla birlikte öğrendikleri İngilizcelerini bir yarışmayla eğlenceli bir şekilde gösterdiler. Gülüşmelere sahne olan anlarda balonu en erken patlatıp karışık şekilde verilmiş harflerden İngilizce kelimeyi bulan yarışmayı kazandı.

Okul Müdürü Tanju Yıldırım ise geleceğimizin teminatı çocuklarımızın çağımızın şartlarına uygun bir şekilde eğitmenin yanında iyi karakterli birer birey olmaları için uğraş verdiklerini ve erken yaşta eğitimin çok önemli olduğunu vurguladı.

Gece “ Dünya Çocukları” isimli çok özel bir müzikli dans gösterisi ile sona erdi.