Türkiye Satranç Federasyonu Genel Başkanı Gülkız Tülay, Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti.
Satranç Federasyonu Karaman İl Temsilcisi Mustafa Eroğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Yenilmez ve meslek odası başkanları da hazır bulundu.
Odalar Birliği Başkanı Ahmet Yenilmez bu nezaket dolu ziyaretten dolayı teşekkür ederek;
“Öncelikle Karaman’da yapılan Türkiye Yıldızlar Satranç Şampiyonası bizleri de ziyadesiyle memnun etti. Gurur duyduk. Bizlerde bu tip güzel organizasyonlarda sponsor olmaya sıcak bakıyoruz.”diyerek nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
Türkiye Satranç Federasyonu Genel Başkanı Gülkız Tülay ise;
“Son yıllarda çok büyük faaliyetler yapıyoruz. Yılın en büyük 2 organizasyonundan birini de Karaman’da gerçekleştirdik. Karaman’a baktığımız zaman aslında satranç geçmişi daha köklü olan İstanbul, İzmir, Ankara, Mersin gibi illere göre bu yıl 27 takımla katıldılar. Bunu çok önemsiyor ve Karaman temsilciliğimizin başarılarını da takdirle karşılıyoruz.”dedi
Yapılan konuşma ve sohbetin ardından Odalar Birliği Başkanı Yenilmez, ziyaretin anısına, Tulay’a plaket takdim ederek Karaman’ın yöresel ürünlerinden oluşan hediyeleri de verdi. Genel Başkan Gülkız Tulay, bu nezaketten dolayı da Odalar Birliğine teşekkürlerini ifade etti.