Televizyon dizilerinden ve sinemadan tanıdığımız ünlü oyuncular Necmi Yapıcı, Umut Oğuz, Nihan Durukan Yapıcı ve Birgen Engin’in rol aldığı Ormantik Komedi isimli oyun Özel Başarı Koleji Ana Sponsorluğunda Karaman’da seyirci karşısına çıktı. KMÜ 15 Temmuz Konferans Salonu’nda düzenlenen Ormantik Komedi isimli tiyatro oyunu salonu dolduran seyircilerden yoğun ilgi gördü.

Dönem dönem Karaman’da, ülkemizce bilinen oyunları Karaman halkı ile buluşturduklarını belirten AS Organizasyon sahibi Abdullah Akkuş; “Şehrin kültürel hayatına destek veren sponsorlarımız Özel Başarı Koleji, Nizam Tavukçuluk, Yön Eğitim Kurumları, Özel Karaman Hastanesi, New Karaman Hotel ve Karaman Gündem Gazetesi’ne teşekkürü borç biliriz. Çünkü bu tür oyunlar diğer illerde 60-70 TL’ye seyirci ile buluşurken, bu sponsorlar sayesinde 20-30 TL gibi bir ücret ile ilimizde sahnelendi. Çok yakında başka bir tiyatro oyununu daha Karaman halkı ile buluşturacağım. Ormantik Komedi isimli oyunumuz Karaman halkı tarafından büyük bir rağbet gördü. Ben tüm halkımıza gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Tiyatro, oyuncular ile çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Tiyatro oyununa Karaman Valisi Fahri Meral’in eşi Zehra Meral, Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, Ankara Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Ramazan Aydoğan ve çok sayıda vatandaş katıldı.