Palmiye Bisküvi çalışanları iftar sofrasında bir araya geldi. Grand Karaman Otel Sapphire Balo Salonunda düzenlenen İftar yemeğine Palmiye Bisküvi Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Aslan, Palmiye Bisküvi iş ortakları, Palmiye Bisküvi çalışanları ile yakınları katıldı.

Palmiye Bisküvi Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Aslan iftar yemeğine gelen davetlileri karşılayarak tek tek ilgilendi. 1700 kişinin katıldığı programda iftar vaktinin gelmesiyle birlikte Palmiye Bisküvi Ailesi hep birlikte iftar yaptı.

Canlı müzik eşliğinde gerçekleşen programda Palmiye Bisküvi Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Aslan’ın da sanatçıyla beraber düet yapması davetliler tarafından büyük beğeni topladı.

İFTAR YEMEĞİ SONRASI NİŞAN TÖRENİ

İftar programına katılan herkes ile aile olduklarını belirten Aslan; “Bugün burada tüm Palmiye Bisküvi ailesi bir araya gelmiştir. Bizler bir aileyiz ve tüm aile bir araya gelmişken yeğenim İbrahim Arslan’ın nişan törenini yapmaya karar verdik. Yeğenim İbrahim Arslan ve nişanlısı Hatice Barut’u tebrik eder ve bir ömür boyu mutluluklar dilerim” dedi.

İftar programı nişan törenin ardından sona erdi.