Karaman’ın ünlü işadamı Vehbi ve eşi Ayşe Tayyar’ın oğulları Oğuzhan ile Ömer ve Nezihe kızı Şeyma düzenlenen düğün töreni ile mutluluğa kapı açtılar.

Grand Otel’de düzenlenen törene, Karaman Valisi Fahri Meral, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Baro Başkanı ve MHP Karaman İl Başkanı Av. Oktay Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İlhan Şen, daire müdürleri, iş adamları, Tayyar ailesi ve davetliler katıldı.

Genç çiftin ailesi davetlileri kapıda tek tek karşıladı. Tören, yemek ikramı ile başladı. Şeyma ve Oğuzhan çiftinin tören alanına girişiyle devam eden törende, öncelik nikah merasimi oldu.

Genç çift ömür boyu mutluluğa evet derken, şahitleri ise Vali Meral, Başkan Çalışkan, Emniyet  Müdürü Bayraktar ve Albay Şen oldu.

Nikah töreninin ardından, İmam Azam Camii Hatibi Mehmet Şimşek tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Daha sonra düğün töreni semazen gösterisi ile devam etti.

SÜRPRİZ SANATÇI DÜĞÜNE DAMGA VURGU

Şeyma ve Oğuzhan çiftinin düğün töreninde davetliler eğlenceli dakikalar geçirirken, sahneye çıkan sürpriz sanatçı Rafet El Roman geceye renk kattı.

Birbirinden güzel aşk şarkılarını genç çifte ve davetlilere seslendiren sanatçı Roman, uzun bir süre sahne aldı. Unutulmaz bir düğün merasimi yaşayan katılımcılar, genç çifti tebrik ederek salondan ayrıldılar.

Karaman Gündem Ailesi olarak çiçeği burnunda çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.