SİVAS (AA) - Sivas'ta "Şehitlere Vefa Milli Birlik ve Beraberlik Gecesi" konseri düzenlendi. 

Sivas Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Sivas Demiryolları Spor Kültür ve Sanat Grubu'nun işbirliğinde Atatürk Kültür Merkezi'nden düzenlenen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Konserde, Dağlıca, Nene Hatun ve Çanakkale türküsü gibi sevilen eserler seslendirildi. 

Türkiye Demiryolu Makinalari Sanayi A.Ş Genel Müdürü ve Sivas Demir Spor Kulüp Başkanı Yıldıray Koçarslan, burada yaptığı konuşmada, Sivas'ta birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinin sergilendiğini belirtti.

Şehitleri rahmetle anan Koçarslan, "Bu vatan, bayrak, millet için canlarını feda eden şehitlerimiz ne mutlu ki onlar cennetle müjdelendiler. Büyük Türk milletinin birliği ve vatanın bölünmez bütünlüğü için Türk istiklali ve istikbali için gerektiğinde aziz bedenlerini feda eden şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz" dedi.

Konsere, Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Belediye Başkan Yarımcısı Ahmet Özaydın, Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal, şehit aileleri ve gaziler katıldı.