Şeker mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Tüm feyiz ve bereketiyle bizi kucaklayan oruç, teravih namazı ve hayatımıza rehber edindiğimiz Kur’an Kerim ile geçirdiğimiz mübarek bir Ramazan ayını daha geride bıraktık.
Bu mübarek ay boyunca komşularımızla, dostlarımızla, akrabalarımızla ekmeğimizi bölüştük, soframızı paylaştık, birbirimizle sıkı bir dayanışma içinde olduk ve bir Ramazan Bayramına daha ulaştık. Ramazan bayramımız mübarek olsun.  
Bayramlar, rengi, ırkı, dili, mezhebi ne olursa olsun birlik, beraberlik, kardeşlik duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu ve mutlulukların paylaşıldığı müstesna günlerdir. Bayramlar, insanlar arasında kaynaşmanın, dostluk ve muhabbetin gelişmesini sağladığı gibi ayrıca dinî his ve şuurun tazelenmesine de vesile olmaktadır.
Bu bayram vesilesiyle komşularımızla, dostlarımızla, akrabalarımızla bayramlaşalım, kucaklaşalım, küskünlükleri ortadan kaldıralım. Ayrıca muhtaçları, düşkünleri koruyup gözetelim, bayrama buruk giren yetimleri, öksüzleri sevindirmeyi, başlarını okşamayı, bayram sevincimizi onlarla paylaşmayı ihmal etmeyelim. Yetimlerin, gariplerin, kimsesizlerin tebessümüyle bayramlarımızı aydınlatalım inşallah.
Bu duygu ve düşüncelerle Karamanlı hemşerilerimin, milletimizin ve tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramını tebrik eder; ülkemizin birlik ve beraberliğine, milletimizin huzur ve mutluluğuna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim.” dedi.