Atatürkçü Düşünce Derneği Karaman şubesi, dernek üyesi öğretmen ve öğrenci tarafından hazırlanan “Bu Kalp Seni Unutur mu?” isimli şiir dinletisi Yunus Emre Konferans salonunda düzenledi.

Geceyle ilgili olarak konuşma yapan Dernek Bşakanı Ülkan Şanlıtürk; '' Değerli konuklar bu soğuk hava şartlarına aldırış etmeyip gecemize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum.Bu sıcak atmosferi bizimle paylaşmak isteyen uzaktan gelen misafirlerimiz var. Mut Atatürk'çü Düşünce Derneği Başkanı Muzaffer Kılınç ve birçok davetli. Bu gecede duygu ve düşüncelerimi sizinle paylaşmak istiyorum. Mustafa Kemal Atatürk önerilerine, fikirlerine başvurulmuş ileriyi görebilen derin bir bilgi birikimi ve kültüre sahip, eşine az rastlanır bir insandır. Toplum olarak derin bir bilgi ve tecrübeye sahip insanları anlatmak için derya gibi deriz. Atatürk'ü anlatmak için dera gibi kelimesinin bile yetersiz kalacağını düşünüyor ve kendisini sınırsız mavi umman olarak anmak istiyoruz. Son dönemde Atatürk'ü ve ilkelerini unutturmak için, bilinçli şekilde kampanyalar düzenleniyor.

Ama Atatürk sevgisi kalbimize öylesine yer etmiş ki,onu unutmak ve unutturmak mümkün değil.Bu sebeple biz diyoruz ki sınırsız mavi umman bu kalp seni unutur mu ?''diyerek konuşmalarını bitirirken müzisyen arkadaşları davetlilere tanıttı.

Kanun'da Nalan Yeğin, Bağlama'da Gönül Koç, Keman'da Sefa Yeğin,Ritim saz'da Özgür Aksu,'nun çaldığı müzikler eşliğinde yapılan şiir dinletisi davetlilerden büyük beğeni aldı.