Boynuinceliler Yörükleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği her yıl düzenlediği geleneksel iftar yemeği programını bozmadı.

Mehmet Çavaş İlköğretim Okulunun bahçesinde düzenlenen iftar yemeği programına, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, CHP İl Başkanı Kadir Ergin, Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Şaban Şahin, CHP Karaman Milletvekili 1.Sıra Adayı Av. İsmail Atakan Ünver, CHP Karaman Milletvekili 3.Sıra Adayı Yusuf Baştuğ, İYİ Parti Karaman 1.Sıra Milletvekili Adayı İsmet İlmi Hatipoğlu, İYİ Parti Karaman 2.Sıra Milletvekili Adayı Atilla Zorlu, Saadet Partisi Karaman 1.Sıra Milletvekili Adayı Orhan Soydan, Saadet Partisi Karaman 2.Sıra Milletvekili Adayı Ali Çiftçi ve vatandaşlar katıldı.

Yemek sonrası konuşan Tezcan, bu gecenin bin aydan hayırlı mübarek Kadir Gecesi olduğunu söyledi.

Bu mübarek günde herkesin dualarının kabul olmasını dileyen Tezcan, "Bütün Müslüman aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik ediyorum. Dünyada acılar olmasın. İnsanlar insana kötülük etmesin." diye konuştu.

Bülent Tezcan, konuşmasının devamında şunları söyledi:

"Yüce dinimizin emrettiği gibi kardeşlik hakim olsun. Komşusu aç yatarken, kimse tok gezmesin. Yardıma ihtiyacı olana herkes yardım etsin. Yüce Allah'ın verdiğini infak için herkes verdiğini birbiriyle paylaşsın. Kardeşliğimiz daim olsun. Bu mübarek günlerde insanın insana, Müslüman'ın Müslüman'a, komşunun komşuya sahip çıkmasının önemini bir kez daha idrak ediyoruz. Kötülük kapımızdan ırak, iyilik hepinizle beraber olsun."

Tezcan iftar sonrası partililerle beraber Kazımkarabekir ilçesini ziyaret ederek kahvehanelerdeki vatandaşlarla sohbet etti.