Karaman Belediyesi Mümine Hatun Hanımlar Lokali ve Sevgi Evlerinin ortaklaşa düzenlediği “Tıbb’i Nebevi” konulu konferans yapıldı.

Mümine Hatun Hanımlar Lokali konferans salonunda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak; Biyolog ve Tıp Doktoru Alternatif Tıp Uzmanı Dr. Aidin Salih ve Hatice Misge katıldı.

Konferans öncesinde konuşan Belediye Başkanı Kamil Uğurlu’nun eşi Hilal Uğurlu, “Karaman Belediyesi Hanımlar Lokali olarak kültür, sosyal ve bilgilendirme toplantılarımız devam ediyor. Bugün de Alternatif Tıp Uzman Dr. Aidin Salih Hanımı, Karaman’da ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Bizler Karaman ve Karamanlı hanımlar için yapılacak her şeye varız. Ben çalışmalarımda bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Biyolog ve Tıp Doktoru Alternatif Tıp Uzmanı Dr. Aidin Salih ve Hatice Misge’nin birlikte yaptıkları sunumda, Peygamber Efendimizin yaşantısına dikkat çekerek, sağlığıyla ilgili hangi unsurlara dikkat ettiğini anlattı.

Konferansa Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu’nun eşi Hilal Uğurlu, Vali Kahraman'ın eşi Muhsine Kahraman, protokol üyelerinin eşleri ve çok sayıda Karaman’lı bayanlar katıldı.