Reuters‘da İkna Eğitimi Alan İsmet Topaloğlu, Deneyimlerini Aktaracak
Reuters Haber Ajansında konuşma terapisi, ikna teknikleri, kürsü ve hitabet teknikleri, nezaket kuralları, fonetik ve diyafram kullanımı, kekeme konuşturma teknikleri gibi farklı konularda eğitim alan İsmet Topaloğlu, KMÜ’de eğitim verecek. 

KMÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Konferans Salonunda,  20-21 Aralık Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilecek eğitimlerde diksiyon, etkili iletişim, ikna teknikleri gibi konular ele alınacak. 

İlk gün teorik bilgilerin anlatılacağı ve ikinci gün uygulamaların yapılacağı eğitim programında Usta Eğitmen İsmet Topaloğlu, katılımcılarla birebir ilgilenecek. Katılım ücretinin 50 TL olduğu eğitimlerin sonunda kursiyerlere sertifika verilecek.

İsmet Topaloğlu Kimdir?
1989-1992 yılları arasında TRT’de haber spikerliği, editörlük, muhabirlik, röportaj, diksiyon, fonetik alanlarında çalıştı. Dünyada REUTERS tarafından ikna konusunda yetiştirilmiş 24 kişiden biri oldu.
Mesleki Tecrübeleri: TRT Haber Spikerliği, TRT Canlı Yayınlar Spikerliği, HBB-TV Editör Haber Spikerliği, HBB-TV Canlı Yayınlar Spor Spikerliği, CNBC-E Canlı Yayınlar ve Haber Spikerliği, KANAL 6 Gece Haberleri Editör-Yapımcı Spiker, TGRT Haber Spikerliği.
Çalışma Alanları: Siyaset ve İşadamlarına Diksiyon ve Davranış Eğitimi, Haber Spikeri ve Sunucu Eğitimi, Zaman Yönetimi, Uluslararası Görgü ve Nezaket Kuralları, Farkındalık ve Dikkat Dağınıklığı Eğitimi, Kekeme Konuşturma Eğitimi, Reklam Metin Yazarlığı, Belgesel ve Film Seslendirme, Siyaset İnsanlarına Özel Danışmanlık.
Eğitime katılmak isteyenler detaylı bilgiye http://sem.kmu.edu.tr/duyuru.aspx?ayrinti=308 sayfasından ulaşabilir.