YHM çalışanları ve ailelerinin yanı sıra eş dost ve basın mensuplarının davet edildiği programa, YHM Kurucuları ve Yönetim Üyeleri, Hacı Binarbaşı, Mustafa Binarbaşı, Mehmet Binarbaşı ve Mehmet Ali Binarbaşı, katıldı. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program yemek ikramları ile devam etti.

Düzenlenen etkinlikten duydukları mutluluğu ifade eden çalışanları, ‘’YHM yıllardır Karaman için market sektöründe büyük bir hizmet veren firmalardan birisi, böyle bir etkinlik düzenledikleri için tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Hepsinden Allah Razı Olsun. YHM ailesinin birer ferdi olmaktan çok mutluyuz.’’ şeklinde konuştu.

YHM kurucularından Mustafa Binarbaşı ise yaptığı açıklamada; “Ramazan ayı nedeni ile bir İftar yemeği etkinliği düzenledik. Çalışanlarımızı ve ailelerini davet ettik, güzel bir ortam oluştu. Buradaki amacımız çalışanlarımız ve ailelerini bir araya getirip kaynaştırmak, katılım gerçekten çok yoğun oldu. Bizleri yalnız bırakmayan tüm YHM çalışanlarımıza, ailelerine eşimize dostumuza katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Bu vesile ile hepsinin Ramazan ayını kutlarım.’’ dedi.