Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi (YKSM), perdelerini “Dar Ayakkabıyla Yaşamak” oyununun sahnelenmesi ile açtı.

YKSM’nin sezon açılışına Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, CHP Eskişehir İl Başkanı Nihat Çuhadar, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Erdal Çakıcıer, CHP Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Öztürk, Odunpazarı Belediyesi Meclis üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda sanatsever katıldı. Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi “SUI GENERIS” tiyatro topluluğu tarafından hazırlanan, yönetmenliğini Hakkı Kuş’un yaptığı “Dar Ayakkabıyla Yaşamak” oyununun gösterildiği açılış töreninde, sahneye konulan oyun seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.

YENİ BİR SANAT ANLAYIŞI

Tiyatro severlerden büyük beğeni alan oyun sonrası sahnede bir konuşma yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt; “Odunpazarı Belediyesi Kültür Müdürlüğü yeni bir sanat anlayışıyla Eskişehirlilerin karşısına çıkıyor. Aynı zamanda bu işin eğitimini de yapacaklar. Tüm Odunpazarlıları, Eskişehirlileri Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezine (YKSM) bekliyoruz. Bu oyunun hazırlanmasında ve sahneye konulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.