Tavşanlı’da yeni kurulan derneklerden “2071 Tavşanlı Erdemli Nesiller Yetiştirme ve Yaşatma Derneği”nin kurucuları ilçe kaymakamı Numan Hatipoğlu’nu ziyaret etti.

Tavşanlı’da kurulan 2071 Tavşanlı Erdemli Nesiller Yetiştirme ve Yaşatma Derneği’nin kurucuları Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu’nu ziyaret etti. Eğitim Bir Sen Tavşanlı Şube Başkanı Mesut Kocaman’ın da eşlik ettiği ziyarette Dernek Başkanı Rıdvan Durgut, Kaymakam Hatipoğlu’na derneğin kuruluş amacını ve yürütecekleri faaliyetlerin niteliğini anlattı.

Hızla değişen ve teknolojik gelişmelerin hakim olduğu dünyada Türkiye’nin stratejik önemine dikkat çeken Rıdvan Durgut, amaçlarının gençliğe sahip çıkmak ve farkındalık oluşturmak olduğunu kaydetti. Kısa bir sürede ilkokul mezunundan akademisyenine kadar geniş bir üye kitlesine ulaştıklarını ifade eden Durgut, Kaymakam Hatipoğlu’ndan destek istedi.

Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu’da derneğin başındaki “2071“ ibaresinin manidar olduğunu söyleyerek, “Türk milleti her zaman zalimin karşısında olmuştur. Tarih boyunca güzel ülkemiz zulümden kaçanlar için barış limanıdır. Türklerin Anadolu’yu yurt edinmesinin 1000’nci 2000’ninci yıllarını kutlayacağız. Sizin çalışmalarınızın da ülke gelişimine katkı veren tüm STK’lar gibi önemli olacağını düşünüyorum ve başarılar diliyorum“ dedi.