A-101 alışveriş marketleri zinciri Pazarlar Şubesi törenle açıldı.

A-101 alış veriş marketler zincirinin Pazarlar şubesinin açılış törenine Pazarlar Kaymakamı Soner Bedir, İlçe Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, daire amirleri firma yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Dualarla açılan A-101 alış veriş marketleri Pazarlar şubesinin açılışını Pazarlar Kaymakamı Soner Bedir ve İlçe Belediye Başkanı Cavit Erdoğan yaptı.

Açılış sonrasında, Pazarlar’ın her gün geliştiğini belirten Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, “ Burada açılışını yaptığımız bu market ile Pazarlar alışveriş merkezi ile tanıştı. Marketlerin çok olması vatandaşlarımıza ürün alırken daha iyi ve daha ucuz ürünü seçme hakkını kazandırmaktadır. Bu market vatandaşlarımıza istihdam imkanı sağlayacaktır. Toplu market alışveriş için ilçe dışına giden vatandaşlarımız artık bu ihtiyaçlarını Pazarlar’dan sağlayacak. Esnaf sayımız ne kadar çoğalırsa vatandaşımızın işleri o kadar kolaylaşır. Kurumsal markasıyla A-101 bezem bir esnafımızdır. Onların ve Pazarlardaki esnaflarımızın kazançlarının bereketli olmasını diliyorum. Herkese hayırlı olsun” dedi.

Pazarlar Kaymakamı Soner Bedir “ Pazarlarımız için hayırlı uğurlu olsun. Farklılıklar birer zenginliktir. A-101’in bu zenginliği ilçemize katacağına inanıyorum. Bol kazançlar dilerim” dedi.

Açılış töreninin ardından vatandaşların akınına uğrayan mağazayı gün içerisinde yüzlerce kişi ziyaret ederek alışveriş yaptı.(MB-EFE)