AK Parti Hisarcık İlçe Başkanlığının gerçekleştirdiği 5. Olağan Kongresi’nde 10 ay önce başkanlığa atamayla gelen Salim Turası tek aday olarak katıldığı kongrede başkan seçildi.

AK Parti Hisarcık İlçe Başkanlığının Belediye Düğün Salonu’nda yapılan 5. Olağan Kongresinin açılışında konuşan AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Salim Turası, “ Bugün gerçekleştirdiğimiz 5.olağan kongremiz 2015 yılında yapılacak olan Genel Seçimlerin temel taşlarıdır. 2015 Genel Seçimleri Genel Başkanımız ve Başbakanımızın ilk seçimi olacaktır. Hisarcık ilçemizi ve köylerimizi daha iyi noktalara taşımak arzusuyla çıktığımız bu kutlu yolda canlı ve tutkulu iyi bir ekip oluşturduk. Allah’ın izni ile siz değerli hemşerilerimizin destekleriyle bu göreve talip olduk. Görevi başaracak güç ve azimdeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle kongremizin ülkemize, ilimize, Hisarcık ilçemiz ve köylerine hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni eder, saygı ve selamlarımı sunarım.” dedi.

AK Parti Merkez İl Genel Meclisi eski üyesi Remzi Günay’ın divan başkanlığı yaptığı genel kurulda 10 ay önce atamayla gelen mevcut başkan Salim Turası seçime tek liste ile girerek başkan seçildi. İlçe Yönetim Kurulu üyeliklerine ise, Sadettin Atasever, Osman Özdoğan, Mevlüt Erdoğdu, Hasan Özaydın, Ali Var, Naim Şahin, Ş.Ahmet Gündüz, Bekir Helvacı, Kemal Gülmez, Ali Osman Şen, Yusuf Kara, Süleyman Akçay, Sıtkı Coşkun ve İlyas Ay seçildiler.

AK Parti Hisarcık İlçe Kongresine Bölge Koordinatörü Afyon milletvekili Halil Ürün, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Vural Kavuncu, Soner Aksoy, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya İl Başkanı İshak Gazel, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, AK parti İlçe Başkanları, parti yöneticileri ve partili üyeler ile kalabalık bir topluluk katıldı.(MA-EFE)