ASKF Yönetim Kurulu üyesi Celalettin Altay, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yaptığı malzeme yardımlarının Tavşanlı’da ki 24 amatör kulüp tarafından memnuniyet uyandırdığını, amaçlarının gençliğe hizmet etmek olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz günlerde spor kulüplerine yapılan malzeme yardımlarını değerlendiren ASKF Yönetim Kurulu üyesi Celalettin Altay, Tavşanlı’da 24 kulübe yapılan yardımlardan dolayı Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Amatör sporun güçlendirilmesi ve yöneticilerin şevkle görev yapması açısından yapılan desteğin önemli olduğunu kaydeden Celalettin Altay, “Tavşanlı’da Linyitsporumuz hariç 24 amatör kulübümüze malzeme yardımında bulunuldu. Bu malzemeler arasında 20’şer adet eşofman takımı, çanta ve antrenman takımı bulunuyor. Bu tür yardımlar biz amatör kulüpleri son derece memnun etmekte ve şevk vermektedir. Kurumlarımızın amatör spora olan desteğinin artmasını temenni ediyoruz. ASKF ve kulüpler olarak önceliğimiz gençlere spor yapma ortamı oluşturmak ve onları spor ahlakıyla buluşturmaktır. Kulüplerimizin imkanları ne kadar iyi olursa başarıya ulaşma yolumuzda kısalır. Bizlere yardımda bulunan Spor Genel Müdürlüğümüze ve bakanlığımıza teşekkür ediyoruz “ dedi. (İÖ-EFE)