Dumlupınar AK Parti ilçe Başkanı Murat Arıburnu, İl Genel Meclisi üyeleri ve köy muhtarları ile birlikte, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ve Özel İdare Genel Sekreteri Murat Koyak’ı ziyaret etti.

AK Parti Dumlupınar İlçe Başkanı Murat Arıburnu, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, ’’Teşkilatımız köy ve mahalle muhtarlarımızla birlikte İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz’ı ve Özel İdare Genel Sekreteri Murat Koyak’ı ziyaret ettik. İlçemize ve köylerimize taleplerimizi ilettik ve şubat ayı meclis toplantısına katıldık. Küçük Aslıhanlar köyümüzün kavşağından başlayan, Büyük Aslıhanlar, Ağaç köy ve Yüğlük köyümüze kadar, köy yollarımızın genişletme çalışmaları 2018 yatırım programına alınması oylaması kabul edildi. İnşallah bu yollarımız 2019 yılında da sıcak asfalt ile buluşacak’’ dedi.

Arıburnu, ’’Kütahya ziyaretimizde orman bölge müdürümüz Adnan Kayım’ı da ziyarette bulunup, ilçemiz ve köylerimizle alakalı yatırım taleplerimizi görüştük. İlgi ve alakasından ötürü kendisine teşekkür ederiz’’ ifadelerini kullandı.(YD-EFE)