Enerji Bir-Sen Kütahya’nın Dumlupınar Şubesinin Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Mustafa Sağdıç güven tazeledi.

Kütahya, Afyon, Uşak ve Eskişehir illerinin bağlı olduğu ve toplam 700 üyesi bulunan, Enerji, Madencilik ve Sanayi Çalışanları Birliği Enerji Bir-Sen Dumlupınar Şubesinin 2. Olağan Genel Kurulu Kütahya EÜAŞ Sosyal Tesislerinde yapıldı.

Genel Kurulda bir konuşma yapan Şube Başkanı Mustafa Sağdıç, şube olarak geçen dönemde yapılan sendikal faaliyetleri delegeler ile paylaşarak, üyelerin kazanımlarının yanında tüm üyelerinin derdine çare olmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek,”Bundan sonra üyelerimiz için sosyal kazanım noktasında Genel Merkez ile koordineli çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İkincisini gerçekleştirdiğimiz genel kurulun hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Enerji Bir-Sen’in Dumlupınar Şubesi olağan kongresine toplam 108 delegeden 80 delege katıldı. Tek listenin yarıştığı kongrede Mustafa Sağdıç 78 geçerli oyun tamamını alarak tekrar başkanlığa seçildi.

Yönetim Kurulu listesi şu isimlerden oluştu. Serkan Can, Erdoğan Gümüşay. Zülküf Altınöz, Faruk Arslan, Ramazan Karaçor, Turgay Özbay. (MA-EFE)