Tavşanlı Emniyet Müdürü Ümit Yücel’i ziyaret eden Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu ve Belediye Başkanları asayiş olayları ile mücadele esnasında yaşanan sıkıntılar konusunda bilgi aldı.

Tavşanlı’da geçtiğimiz günlerde göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü Ümit Yücel’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tunçbilek Belediye Başkanı Ağah Aşkın ve Kuruçay Belediye Başkanı Erhan Demiray, Moymul Mahallesi’nde ki İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek Ümit Yücel’e hayırlı olsun dileklerini sundu. İlçede ki asayiş olayları hakkında bilgi alan yetkililer Emniyet teşkilatının huzur ve güven için yapacağı her türlü çalışmada desteklerini esirgemeyeceklerini kaydederek Ümit Yücel’e başarılar diledi.

Emniyet Müdürü Ümit Yücel ise göreve başladığı günden buyana son derece sıcak bir şekilde karşılandığını ifade ederek geçtiğimiz günlerde Tavşanlı Belediyesi tarafından kendilerine tahsis edilen aracı hatırlattı. Belediye Başkanı Mustafa Güler’e teşekkür eden Yücel, “ Milletvekilimiz Vural Kavuncu, Belediye Başkanımız Mustafa Güler ve daire amirlerimizi yanımızda görmek bize güç veriyor“ dedi.(İÖ-EFE)