Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) meslek komiteleri, Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Başkanı ve Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral’a, Kütahya’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi ve teşekkür belgesi takdim etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Meclis Başkanı İsmet Özotraç, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile Meslek Komitesi Başkanları ve komite üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya, TÜGİK Genel Başkanı ve Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral konuk oldu.

Toplantının sonunda, Türk Milli Futbol Takımları Ana Sponsorluğu çerçevesinde KUTSO üyelerini Milli futbol takımı ile buluşturması, Kütahya’nın tanıtımına sağladığı katkılar ve kente hizmetlerinden dolayı, Erkan Güral’a teşekkür plaketi ve teşekkür belgesi takdim edildi.

Teşekkür plaketini KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç ve KUTSO 2. Meslek Komitesi Başkanı Halit Ceylan ile komite üyeleri, teşekkür belgesini KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Yazaroğlu ile KUTSO 12.Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Akdemir ve beraberindeki komite üyeleri takdim etti.

KUTSO heyetine teşekkür eden Erkan Güral, “Bu vatanın evladı olarak, üzerimize düşeni yapıyoruz” dedi.(EFE)