Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu’nda, KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) Kütahya Hizmet Merkezi Müdürlüğünce “KOSGEB Girişimcilik ve Ar-Ge Destekleri” konulu konferans düzenlendi.

Gediz Meslek Yüksekokulu Konferans salonunda KOBİ (Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler) Uzmanı Gözde Yenilmez tarafından verilen “KOSGEB Girişimcilik ve Ar-Ge Destekleri” konulu konferansta, öğrencilerin okul bitiminde, kendi bölümleri dışında özel sektördeki girişimleri için de destek alabilecekleri belirtildi.

Konferansa, Girişimcilik dersi alan öğrencilerin büyük ilgi gösterdikleri gözlenirken, KOBİ Uzmanı Gözde Yenilmez, Girişimcilik dersi alan öğrencilerin KOSGEB’in belirli bir eğitim sonunda verdiği sertifikayı eğitime dahil olmadan alabileceklerini ifade etti.

Tüm öğrenciler ve öğretim görevlilerinin yoğun ilgi gösterdiği konferansın sonunda Gediz Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Fethullah Karamete tarafından KOBİ Uzmanı Gözde Yenilmez’e katkılarından dolayı teşekkür belgesi verildi ve çini tabak hediye edildi.