Gediz-Emet 1. Amatör Küme Lig Müsabakalarında ilk devreyi namağlup lider bitiren Gediz Uluoymak 1 Eylülspor Kulübü, Türkiye Kulüpler Kros Ligi Antalya etabında yarışlara katılarak atletizm branşında da başarısını kanıtladı.

Gediz Uluoymak 1 Eylülspor Kulübü Başkanı Muhittin Ertürk, spora ve gençlere yaptığı çalışmalarla futboldaki başarısını kanıtlayan ve spor camiasının kalbinde taht kuran kulübün atletizm branşında da sporcu yetiştirerek kendini kanıtladığını söyledi.

Kulübün gücünün, yüreğinin yettiği kadar sporun her dalında ve her branşta gençleri spor yaptırmayı kendilerine görev saydıklarını belirten Gediz Uluoymak 1 Eylülspor Kulübü Başkanı Muhittin Ertürk, Türkiye Kulüpler Kros Ligi Antalya etabında yarışlara katılarak bu gücü kanıtladıklarını ifade etti.

Kulüp Başkanı Ertürk, “Kulüp olarak gençlerimize sporu sevdirmek aynı zamanda gençlerimizin boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmesini sağlamak için ve topluma sağlıklı, başarılı, maneviyatı yüksek ve ahlaklı gençler yetiştirmek için var gücümüzle çalışmaktayız. Biz çağdaş kurallar çerçevesinde eleştirilere de açığız. Gelin bu gençleri hep birlikte sahip çıkarak yarınlarımızı garanti altına alalım. Güçlü yarınlar için el ele verelim.

Atletizm branşında yarışlara katılan sporcumuz Sefer Özkul’a ve hocamız Kenan Özcan’a, atletizm branşı sorumlumuz Necip Sığanık’a Antalya koşusunda ilke imza attıkları için hepsini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Spor kardeşlik, barış, arkadaşlık, hoş görü, sevgi, saygı ve dostluk demektir” dedi.(MA-EFE)