Türkiye’nin Afrin’e yönelik başlattığı ‘Zeytin Dalı’ operasyonunda şehit düşen askerler ve ordumuzun muzaffer olması için Gediz Esnaf Dayanışma birliği öncülüğünde tüm esnaf odaları ve esnafların ortak katkısı ile, hayır için 5 bin kişilik pilav dağıtıldı.

Gediz Esnaf Odaları, Afrin’e yapılan operasyonda şehit düşen, orada operasyonda bulunan askerlerimizin muzaffer olmaları ve tüm şehitlerimiz için hayır düzenledi. Gediz Pazaryeri girişinde kurulan stantta ilk olarak Afrin ve ülkemizin diğer bölgelerinde şehit olanlar için dua edildi. Ardından oda Başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, vatandaşlara 5 bin kişilik pilav ile ayran dağıttı.

Zeytin Dalı Operasyonunun huzuru sağlamayı amaçladığını belirten Gediz Esnaf Dayanışma Birliği Başkanı Bünyamin Türer, " Afrin’de ve Ülkemizin çeşitli yerlerinde şehit olan askerlerimizin ruhuna ve şu an Afrin’de savaşan Mehmetçiklerimizin hayrına Gedizli Esnaflarımızın ve Esnaf Odalarımızın katkılarıyla bu etkinliği gerçekleştirdik. Biz buradan ordumuza dualarımızla destek veriyoruz. İnşallah kısa zamanda sonuçlanır. Bugüne kadar şehidimiz oldu ama inşallah bundan sonra şehit vermeden operasyon tamamlanır ve orada huzur sağlanır" dedi.(RB-EFE)