Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Cumhuriyet ilkokulunda ‘Yaşlılar Haftası’ etkinlikleri gerçekleştirildi.

Cumhuriyet ilkokulunda ‘Yaşlılar Haftası’ münasebeti ile bir dizi etkinlik düzenlendi. Sınıf öğretmenleri Cemile Aydoğan Karayiyen ve Deniz Karayiyen tarafından organize edilen programda ilk olarak 1/A ve 1/B sınıfı öğrencilerince günün önemi ile ilgili bilgiler verilip, şiirler okundu. Sonrasında Yaşlılar Haftası ile ilgili sinevizyon gösterisi sergilendi.

Okul Müdürü Ahmet Aydoğdu, etkinlikler kapsamında okula davet edilen Tevfik Köse ve Halime Köse çiftinin öğrenciler ile bir araya geldiğini söyleyerek,”Kendilerini tanıtan çiftimiz, çocukluk yıllarındaki imkansızlıklardan ve eski anılarından da bahsederek, öğrencilerimizden şu anda sahip oldukları imkanların kıymetini bilerek çok çalışmalarını istediler. Tevfik Köse ve Halime Köse çifti daha sonra öğrencilerimizin sorularına samimi cevaplar verdiler” diye konuştu.

Program sonunda Okul Müdürü Ahmet Aydoğdu, davetlerine icabet ettikleri için Tevfik Köse ve Halime Köse çiftine teşekkür ederek, günün hatırası olacak hediyeler takdim etti.

Eşiyle birlikte öğrencilerle birlikte olmaktan mutlu olduğunu dile getiren Tevfik Köse, organizasyonu gerçekleştiren öğretmen ve idarecilere teşekkür etti. Etkinlik çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.(MA-EFE)