Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Meslek Yüksekokulunda, Kızılay Kan Bağış Merkezi’nce başlatılan kan bağışı kampanyasına öğrencilerin yanı sıra halkında ilgi gösterdiği bildirildi.

Kütahya ve ilçelerinde kan alımlarını sürdüren Kütahya Kızılay Kan Bağış Merkezinde görevli sağlık ekibine Hisarcık Meslek Yüksekokulu öğrencileri kan bağışında bulundu.

Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile personelin yanı sıra vatandaşlarında okula gelerek kan bağış kampanyasına destek vermelerinden duydukları memnuniyeti dile getiren Kütahya Kızılay Kan Merkezi Doktoru Mahmut Ulusoy,” Bölgemizdeki hastanelerin kan ihtiyacının tamamını Kızılay olarak biz karşılıyoruz. Sadece bizim bölgemiz değil Türkiye’nin de kan ihtiyacına cevap vermeye çalışıyoruz. Bu bölgedeki vatandaşlarımız kan verme konusunda daha duyarlı. İlçe merkezinde periyodik olarak kan bağışı kampanyaları düzenlemekteyiz. Bunun yanında Hisarcık Meslek Yüksek Okulunda öğrencilere yönelik gerçekleştirdiğimiz kan bağışı kampanyasına halkın da okula gelerek destek vermesi ilçe halkının kan bağışı konusunda ne kadar duyarlı olduğunu göstermektedir. Kan bağışına desteklerinden dolayı tüm ilçe halkına, Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile personeline çok teşekkür ediyorum. ” dedi.(MA-EFE)