Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilciliği tarafından sendikalı öğretmenlere ve ailelerine birlik beraberlik yemeği verildi.

Belediye Düğün Salonunda sendika üyesi öğretmenlere verilen yemeğe Türkiye Kamu-Sen Kütahya İl Temsilcisi Mehmet Karabekir, Türk Eğitim-Sen Hisarcık İlçe Temsilcisi Halil İbrahim Özdoğan, öğretmenler ve aileleri katıldı.

Birlik beraberlik yemeğine katılan öğretmen ve ailelerine teşekkür eden Türk Eğitim-Sen Hisarcık İlçe Temsilcisi Halil İbrahim Özdoğan, “ Bizler sendikacılığı şundan veya bundan destek alarak, makam, mevki veya herhangi bir menfaat sağlamak için yapmıyoruz. Biz gücümüzü dün olduğu gibi eğilmeden dimdik duran siz kıymetli üyelerimizden alıyoruz. Biz sadece üyelerimizin özlük haklarını, sosyal ve ekonomik haklarını iyileştirmek için mücadele veriyoruz. “Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilme” diye bir atasözü vardır. Artık günümüz şartları o kadar değişti ki, sizde görüyorsunuz, günümüzde nokta kadar menfaat için virgül değil, soru işareti kadar eğilenler var. Türk Eğitim-Sen ailesi olarak hiçbir zaman eğilmeden, bükülmeden, dimdik yolumuza devam edeceğiz. Bizi kimse yıkamayacak.” diye konuştu.

Yemekte Müzik Öğretmeni Oğuzhan Kavukçu bağlamasıyla öğretmenlere türkü ziyafeti sundu.(MA-EFE)