Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında, Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde İlkokul öğrencileri Pazarlar İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan’ı makamında ziyaret ettiler.

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında, Pazarlar İlkokulu Müdürü Ünal Bek, sınıf öğretmenleri öncülüğünde öğrenciler ile birlikte Pazarlar kaymakamı Ahmet Karaaslan’ı ziyaret ettiler.

İlkokul öğrencilerinin ziyaretinden memnuniyeti dile getiren Kaymakam Ahmet Karaaslan, verginin önemine vurgu yaptı. Güçlü ve bağımsız devletlerin temel ekonomik kaynağının vergiler olduğuna dikkat çeken Kaymakam Ahmet Karaaslan, “ Ülkemizin ve milletimizin huzuru ve geleceği için önemli olan vergilerin gerek anayasa ve gerekse kanunların belirlediği şekilde adil, tarafsız ve katılımcı bir şekilde toplanabilmesi için etkin ve çağdaş bir vergi idaresinin yanında kamuoyuna ve vatandaşlarımıza da çok önemli görevler düşmektedir. Vergi haftasının ülkemizin ve milletimizin refahının artırılmasına, kayıt dışı ekonominin kayıt altına alınmasına, verginin tabana yayılmasına vesile olmasını diliyorum. Ayrıca, vergisini zamanında ve tam olarak ödeme gayretinde olan tüm vatandaşlarımıza da hayırlı bol kazançlı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum” diye konuştu.

Pazarlar İlkokulu öğrencileri ise Pazarlar Kaymakamı Ahmet Karaaslan’ı ziyaret etmenini mutluluğunu yaşadılar ve Kaymakam Karaaslan’a teşekkür ettiler.(MB-EFE)