Kütahya’nın Pazarlar Kaymakamı Soner Bedir, ilçeye bağlı köylerde incelemelerde bulundu.

Belirli program çerçevesinde köylerdeki vatandaşları ziyaret eden Kaymakam Bedir, köylerin sorunlarını yerinde incelemek ve neler yapılabileceğini yerinde görmek, vatandaşların dertlerine ortak olmak, yapılan ve yapılacak yatırımları yerinde incelemek için adına köy ziyaretlere devam ediyor.

Köy Ziyaretlerinde Kaymakam Soner Bedir’e Yazı İşleri Müdürü Ahmet Çakan ve Özel İdare Müdürü Süleyman Erdoğan eşlik ettiler.

Saray, Tepe, Orhanlar ve Yenice köylerinde incelemelerde bulunan Kaymakam Bedir, yapılan yatırımları yerinde incelerken aynı zamanda vatandaşla sohbet edip köy halkının sorunlarını dinledi. Ayrıca köy muhtarlarından yapımı devam eden ve yapılan yatırımlar köy hakkında geniş bilgi aldı.

Kaymakamlık yetkilileri, “Kaymakamımız Soner Bedir, köylerimizin kalkınmasını hızlandırmak, sorunlarını görmek ve yapılabilecek yatırımları yerinde inceledi. Kaymakamımız ziyaret ve denetim için gidilen köylerde daha önce yapımı tamamlanan yatırımlar ile köy muhtarları tarafından yürütülen çalışmaları yerinde gördü” diye konuştular.(MB-EFE)